Amsterdam,
21
augustus
2017
|
08:30
Europe/Amsterdam

11e winkel voor Søstrene Grene aan Ginnekenstraat in Breda

Het concept van de zussen Anna en Clara Grene, beter bekend als Søstrene Grene, heeft haar winkelnetwerk in Nederland verder uitgebreid naar elf winkels. De Deense retailer opent – nadat het pand gerenoveerd is - begin september een winkel aan de Ginnekenstraat 117 in Breda. Hiervoor werd een langjarige huurovereenkomst voor in totaal circa 685 m² getekend met Altera Vastgoed. De vierkante meters zijn verdeeld over de begane grond, entresol, 1e en 2e verdieping.

In 1973 werd Søstrene Grene opgericht in Aarhus in Denemarken. De gezusters Anna en Clara ontwikkelen met veel passie nieuwe designs op het gebied van onder meer woninginrichting, kantoorartikelen, cadeauverpakkingen, koken en speelgoed voor de kleintjes.

De formule heeft inmiddels diverse winkels in thuisland Denemarken, maar ook in 11 andere landen waaronder Japan, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Engeland en Nederland. In ons land zijn er vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort, Eindhoven, Nijmegen, Zwolle, Enschede en Groningen.

Cushman & Wakefield heeft de verhuurder geadviseerd. CBRE bracht als adviseur van de huurder de transactie tot stand en zoekt voor hen nog naar winkelruimte in de grote(re) steden.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.