Amsterdam,
20
juli
2017
|
10:51
Europe/Amsterdam

1.350 m² verhuurd in Le Mirage Utrecht

Rockspring Property Investment Managers heeft op twee verdiepingen drie nieuwe huurcontracten afgesloten voor 1350 m² in Le Mirage, een kantoorgebouw in Utrecht. De nieuwe huurders zijn Cycleon Netherlands (715 m²), een service integrator, wervingsbureau Timing (465 m²) en het softwarebedrijf Bloxs (170 m²). De verhuren komen bovenop de negen verhuren die al eerder zijn getekend. Daarmee is de leegstand in le Mirage van 66% verlaagd naar 22%. 

Le Mirage is ontworpen door het Amerikaanse architectenbureau Kohn Pedersen Fox en omvat in totaal circa 18.200 m² kantoorruimte, verdeeld over 21 verdiepingen. De bijzondere vorm en de hoogte maken het tot één van de meest herkenbare kantoorgebouwen van Utrecht. Het gebouw beschikt over een EPC A label.De begane grond is onlangs door de eigenaar gerenoveerd. Er is geïnvesteerd in een nieuw ingerichte business lounge met koffiebar van het Belgische koffiemerk Vascobelo.

De verhuurder werd geadviseerd door CBRE. CBRE en Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting zijn de verhurende makelaars voor Le Mirage.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.