Amsterdam,
06
januari
2017
|
09:25
Europe/Amsterdam

1e Amsterdamse vestiging Dudok Patisserie opent op Zuidas

De Rotterdamse patissier Dudok heeft deze week haar eerste vestiging in Amsterdam geopend. Dudok Patisserie Groep – bekend van de verse Dudok appeltaart – heeft een langjarig huurcontract afgesloten met Union Investment Real Estate GmbH voor circa 120 m² winkelruimte op de begane grond van de Claude Debussylaan 269 in Amsterdam.

Dudok begon ruim 25 jaar geleden aan de Meent in Rotterdam. In Café Dudok werd in een klein hoekje de heerlijke Dudok Appeltaart gebakken. Naast Rotterdam en Amsterdam kunnen liefhebbers ook terecht in de Dudok brasserie in Arnhem, Tilburg en Den Haag. Op de Zuidas kan men naast de befaamde appeltaart nog zo’n twintig andere zoete en hartige taarten verkrijgen.

CBRE trad tijdens deze transactie op als adviseur van de verhuurder. 

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.