Amsterdam,
10
februari
2023
|
07:59
Europe/Amsterdam

3.000 m² kantoorruimte Port City III verhuurd aan Visser & Smit Bouw

Bouwonderneming Visser & Smit Bouw, onderdeel van VolkerWessels, heeft een huurovereenkomst gesloten voor de huur van ca. 3.000 m² kantoorruimte in Port City III. 

Port City III is gelegen aan de Waalhaven 11, in het maritieme zakelijk centrum van Rotterdam. Het maakt deel uit van een kantorencomplex van drie gebouwen. Het gebouw omvat in totaal ca. 7.000 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond en zeven bovenliggende verdiepingen en biedt 194 parkeerplaatsen. De Waalhaven heeft een strategische ligging tussen het stadscentrum van Rotterdam en het westelijk gelegen gebied met haven gebonden activiteiten zoals Pernis, Hoogvliet en Europoort. Het gebied heeft een goede verbinding met de A15 en de Maastunnel. 

Verhuurder, in dezen vertegenwoordigd door MVGM Property & Assetmanagement, werd in deze transactie bijgestaan door CBRE. De huurder Visser & Smit Bouw B.V. werd geadviseerd door Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten B.V. 

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.

Gerelateerd nieuws

09
april
2024
| 07:50 Europe/Amsterdam

Urban Interest heeft een langdurige huurovereenkomst afgesloten met Rains voor de huur van een winkelruimte van ca. 433 m² (waarvan ca. 98 m² winkelruimte op de begane grond) gelegen aan Noordeinde 48 in het centrum van Den

02
april
2024
| 08:10 Europe/Amsterdam

Cabot Properties heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten met Deonet voor een warehouse van circa 8.000 m² aan de Smaragdweg 40 in Hapert.

Cabot Properties, een internationale private equity onderneming die zich

27
maart
2024
| 07:00 Europe/Amsterdam

Accountants- en advies firma Deloitte heeft de huurovereenkomst met verhuurder DEKA Immobilien Investment GmbH voor de huur van het flagship kantoor in The Edge in Amsterdam langjarig verlengd. Deloitte en DEKA zijn een nieuwe

19
maart
2024
| 12:15 Europe/Amsterdam

De Staat der Nederlanden heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met verhuurder aik Immobilien-Investmentgesellschaft mbH voor de huur van het monumentale pand aan de Lange Vijverberg 3 in Den Haag.

Het kantoor,