Utrecht,
21
september
2021
|
14:45
Europe/Amsterdam

3.000 m² kantoorruimte verhuurd in The GRID in Utrecht

Synderella Serviced Offices, STONE Projectmanagement, Nuflex Overheid en Kenniscentrum Sport & Bewegen hebben een langjarige huurovereenkomst gesloten voor in totaal 3.000 m² kantoorruimte in gebouw The GRID aan de Euclideslaan 251 in Utrecht.

The GRID is een multi-tenant kantoor met een breed scala aan gedeelde voorzieningen, zoals een centrale lounge, coffeebar en vergaderfaciliteiten die samenwerking en interactie stimuleren. De bedrijven hebben voor deze nieuwe locatie gekozen vanwege de optimale indeelbaarheid, het opleverniveau, de voorzieningen en de bereikbaarheid. Het gebouw heeft het afgelopen jaar een totale metamorfose ondergaan tot een plek waar creativiteit, ontmoeten en innovatie centraal staan.

CBRE begeleidde de transactie namens APF International, in collegiale samenwerking met Waltmann Bedrijfshuisvesting en Cushman & Wakefield. STONE Projectmanagement werd geadviseerd door Oranjeborch Bedrijfsmakelaars en Kenniscentrum Sport & Bewegen door DNA Projecten. Nuflex Overheid werd bijgestaan door Savills.