Zwolle,
24
oktober
2022
|
10:21
Europe/Amsterdam

3.500 m² verhuurd in The Mayor in Zwolle

Softwareontwikkelaar Arcady, IT-consultancy Cobra CRM, Alfa Accountants en adviseurs, VHZ en ICS Huisvestingsadviseurs verhuizen de komende maanden naar 'The Mayor' aan de Burgemeester Roelenweg 13 in Zwolle. De vijf bedrijven huren gezamenlijk circa 3.500 vierkante meter in het moderne kantorencomplex langs de A28 in Zwolle.

The Mayor is onlangs grondig verbouwd en verduurzaamd naar een full-service multi-tenant gebouw met faciliteiten zoals een nieuwe entree, sociaal hart, restaurant, verschillende vergaderzalen en receptie met barista.

Eerder kozen onder andere Wehkamp, Zonneplan, Blue Fiber en accountantskantoor PWC al voor The Mayor. In een korte periode kiezen een vijftal bedrijven voor de voordelen van een kantoor met een sociaal hart en deelfaciliteiten op een goede locatie.

Door deze laatste transacties is er na het vertrek van Achmea het afgelopen jaar weer bijna 15.000 vierkante meter ingevuld van de circa 17.000 vierkante meter. Momenteel is er nog circa 2.100 vierkante meter beschikbaar voor verhuur.

Verhuurder AroundTown wordt bij de verhuur geadviseerd door CBRE Zwolle en KroeseTempert Bedrijfsmakelaars.

Boilerplate

Over CBRE 
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2021). De organisatie heeft meer dan 105.000 medewerkers en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.