26
september
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

7 nieuwe huurovereenkomsten in winkelcentrum de Klanderij

ASR Vastgoed Vermogensbeheer heeft namens het ASR Dutch Prime Retail Fund dit jaar 7 huurders (circa 1275 m²) gecontracteerd voor winkelcentrum De Klanderij in Enschede.

Deze deels overdekte passage telt ruim 50 winkels van bekende Nederlandse en internationale topmerken. Winkelcentrum De Klanderij is gelegen in het hart van de binnenstad van Enschede aan het Van Heekplein.

AKO heeft een huurcontract afgesloten voor circa 150 m² aan De Klanderij 37. Hans Anders blijft in De Klanderij 62 circa 130 m² winkelruimte huren.
ASR en Blue 32 tekenden een zevenjarige huurovereenkomst voor circa 280 m² op nummer 51. Blue 32 werd hierbij geadviseerd door Bouman Visscher van Limbeek Winkel Vastgoed Adviseurs.
Gerry Weber heeft circa 340 m² gehuurd voor zeven jaar op nummer 57 en werd daarbij geadviseerd door Heijenbrock & Van der Meij.
Brickstone Retail adviseerde Name It en Pieces - formules van Bestseller – bij de langjarige aanhuur van respectievelijk circa 185 m² en 100 m² aan de Klanderij 61 en 94A.
Tenslotte heeft Claire’s een meerjarig huurcontract getekend met ASR voor circa 90 m² op nummer 94B. Claire’s werd hierbij geadviseerd door Cushman & Wakefield. Claire was gevestigd in Enschede op de Langestraat, maar ziet De Klanderij als een betere winkellocatie.

CBRE trad bij alle transacties op als adviseur van ASR Vastgoed Vermogensbeheer.