Amsterdam,
25
juni
2015
|
10:35
Europe/Amsterdam

770 m² verhuurd in De Admirant in Eindhoven

Stichting Pensioenfonds Metaal en Techniek heeft met haar huurder GITP B.V., een HR Adviesbureau, een nieuwe langjarige huurovereenkomst afgesloten. Het betreft circa 770 m² kantoorruimte in de Admirant in Eindhoven. Het gebouw ligt aan de Emmasingel 7-27 en beschikt ook over 7 parkeerplaatsen.

De Admirant bestaat uit twee delen, het voormalig Philips hoofdkantoor dat in de volksmond ook wel 'De Bruine Heer' wordt genoemd en ‘De Witte Dame’, het gerenoveerde fabrieksgebouw van het elektronikaconcern. Beide gebouwen behoren tot het culturele erfgoed van Eindhoven en staan symbool voor de verbondenheid van Eindhoven met fabrikant Philips. In 1999 voltooide Dam & Partners Architecten de restauratie en verbouwing van 'De Bruine Heer'. Sinds 2000 is het gebouw weer in gebruik als kantoorgebouw.

CBRE adviseerde Stichting Pensioenfonds Metaal en Techniek.

 

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.