18
januari
2010
|
00:00
Europe/Amsterdam

950 m² in Amsterdam Teleport verhuurd aan VisionsConnected

Ontwikkelingscombinatie Bèta Building heeft aan VisionsConnected 950 m² kantoorruimte verhuurd aan de Naritaweg 106-120.

De langjarige overeenkomst is afgesloten voor kantoorruimte op de 2e verdieping van gebouw Bèta Building en 8 naastgelegen parkeerplaatsen.

Bèta Building is een nieuwbouwontwikkeling met Energielabel A in het kantorenpark Teleport aan de noordwestzijde van Amsterdam. Het gebouw bestaat uit vier bouwlagen van elk circa
1.500 m². Naast VisionsConnected – die een gedeelte van de tweede verdieping zal bezetten – is op de derde verdieping van Bèta Building het grote internationale ingenieursbureau Arup gevestigd. Er is nu nog circa 3.700 m² kantoorruimte voor de verhuur beschikbaar. Kantorenlocatie Sloterdijk/Teleport is uitgegroeid tot een van de belangrijkste kantorenlocaties van Amsterdam, onder meer vanwege de goede bereikbaarheid via de ringweg A10 en het treinstation Sloterdijk.

VisionsConnected is een van de grootste Managed Video Service providers in Europa en het Midden-Oosten. Het bedrijf is TANDBERG partner - marktleider op het gebied van video conferencing. VisionsConnected ontwerpt complexe videocommunicatie oplossingen, geïntegreerde video communicatie software, Telepresence oplossingen en biedt een volledig pakket aan video conferencing diensten aan, welke geïmplementeerd kunnen worden binnen 30 dagen op elke locatie, wereldwijd.

CB Richard Ellis trad bij deze transactie in collegiale samenwerking met DTZ Zadelhoff op als adviseur van Ontwikkelingscombinatie Bèta Building.