Amsterdam,
05
september
2018
|
09:30
Europe/Amsterdam

Access World Rotterdam huurt in Dockworks I

Access World Rotterdam B.V. is een overeenkomst aangegaan met, zittend huurder, United Arab Shipping Agency Company (Hapag-Lloyd) voor de huur van circa 990 m² in Dockworks I. Bij de overeenkomst horen tevens 35 parkeerplaatsen in de bijbehorende parkeergarage.

De kantoorruimte van United Arab Shipping Agency Company (Benelux) B.V. is recent beschikbaar gekomen als gevolg van een fusie met Hapag-Lloyd. De bedrijven zijn samengevoegd in het kantoor van Hapag-Lloyd (Dockworks III).

Het kantorencomplex Dockworks is gelegen aan de Waalhaven O.Z. en is het maritiem zakelijk centrum van Rotterdam. De kantoorgebouwen bieden uitzicht over de haven en de daaraan gerelateerde maritieme activiteiten. Het complex bestaat uit vier zelfstandige scheepsachtige gebouwen. Het maritieme gevoel wordt in de gebouwen verder versterkt door diverse details zoals een brug, een bovendek en door het materiaal gebruik.

Industrial Real Estate Partners begeleidde de (onder)huurder bij de overeenkomst. CBRE adviseerde de (onder)verhuurder.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.