Amsterdam,
01
oktober
2018
|
09:08
Europe/Amsterdam

Ace & Tate huurt 172 m2 winkelruimte in Groningen

Ace & Tate, het modieuze Amsterdamse brillenmerk, is een huurcontract van vijf jaar aangegaan voor een winkelruimte aan de Brugstraat 19 in Groningen. De overeenkomst heeft betrekking op 172 m2. Voor Ace & Tate is dit de 32ste winkel in Europa.

Elke winkel heeft zijn unieke design, het design voor deze winkel is een samenwerking geweest tussen Ace & Tate en design studio OS & OOS.

Groningen is door zijn noordelijke locatie ver verwijderd van de randstad. Toch is het een stad die niet over het hoofd gezien mag worden. Groningen wordt geroemd om zijn gedurfde architectuur en substantiële studentenpopulatie die de stad een jong karakter geven.

De verhuurder werd geadviseerd door Boomgaardt Bedrijfsmakelaars. CBRE adviseerde Ace & Tate.

Volg CBRE via Twitter: @CBRE_EMEA en @CBRENederland 

Over CBRE 

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2017). De organisatie heeft meer dan 80.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 450 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.