Amsterdam,
07
januari
2019
|
14:19
Europe/Amsterdam

Ace & Tate opent winkels in Haarlem en Den Bosch

Ace & Tate heeft huurcontracten afgesloten voor twee nieuwe winkels. Het gaat om circa 125 m² op de Kruisstraat 35 in Haarlem en ongeveer 100 m² op de Fonteinstraat 8 in Den Bosch. In beide gevallen gaat het om een langjarig huurcontract. De nieuwe vestigingen zijn onderdeel van de uitbreidingsstrategie van Ace & Tate, het zullen de 11e en 12e winkel in Nederland worden.

Beide winkels liggen op bruisende hippe winkellocaties in de binnenstad en zullen in het begin van 2019 worden geopend. Elke winkel van Ace & Tate heeft zijn eigen design dat past bij het merk. De winkelruimte in Haarlem zal flink gerenoveerd worden aan de binnen- en buitenkant, geheel volgens eigen design. De winkel in Den Bosch is in samenwerking met Os & Oos ontworpen.

CBRE adviseerde Ace & Tate bij de huur van beide winkels. De verhuurder van de winkelruimte in Haarlem werd bijgestaan door Nedstate Management, de verhuurder van de winkel in Den Bosch werd geadviseerd door Van Hamond Vastgoed.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.