Amsterdam,
14
maart
2022
|
17:29
Europe/Amsterdam

Acerta Pharma breidt uit met future proof labs

Acerta Pharma heeft een meerjarige huurovereenkomst gesloten met Pivot Park voor de huur van ca. 3.335 m2 research- en laboratoriumruimte in het Grizzly gebouw op Pivot Park in Oss. Hiermee zet Acerta een volgende stap in de verbetering van het werkplek- en laboratoriumconcept.

Grizzly is een duurzame ontwikkeling met een totale oppervlakte van ca. 11.000 m2 aan kantoor- en laboratoriumruimte, verdeeld over 8 verdiepingen. Medio maart 2022 wordt gestart met de bouw van het gebouw. Grizzly wordt het grootste object op Pivot Park, een life sciences campus waar meerdere farmaceutische bedrijven zijn gevestigd.

Het gebouw is ontworpen door studio Proof of the Sum. Onlangs hebben Organon, ImmunoPrecise Antibodies, NTRC en Oncolines ook ruimten gehuurd.

CBRE adviseerde huurder Acerta Pharma in deze transactie en staat huurder bij in de ontwikkeling van het future proof lab. Acerta Pharma werd juridisch bijgestaan door Nauta Dutilh.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.