Amsterdam,
15
oktober
2018
|
08:59
Europe/Amsterdam

Active Cues huurt in de voormalige rechtbank in Utrecht

Active Cues heeft een overeenkomst gesloten voor de huur van ruim 900 m² kantoorruimte in De Voormalige Rechtbank in Utrecht.

Active Cues creëert spellen voor bijzondere doelgroepen, zoals mensen met dementie, mensen met een verstandelijke beperking of kinderen met autisme.

Kantoorgebouw ‘De Voormalige Rechtbank’ is gelegen in de schaduw van de Domtoren. Het is een historisch icoon van de stad Utrecht. De kantoorruimte kenmerkt zich door een hoogwaardig en modern afwerkingsniveau waarbij het karakter en de originele ornamenten van het gebouw bewaard zijn gebleven. In de naastgelegen ‘Springweg’ parkeergarage zijn 484 betaalde parkeerplaatsen aanwezig.

In 2008 is de rechtbank geheel gerestaureerd en is het gebouw onder meer in gebruik genomen door het Utrechts Archief, restaurant ‘De Rechtbank’ en een hotel.

Het gebouw is gelegen op de hoek van de Hamburgerstraat en Korte Nieuwstraat in Utrecht. Het kantoor is bereikbaar via de rijkswegen A27, A28 en A1. Het centraal station bevindt zich op een loopafstand van circa 5 minuten.

CBRE trad op als adviseur namens een particuliere belegger, familie Pouw.

 

Volg CBRE via Twitter: @CBRE_EMEA en @CBRENederland 

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.