21
juli
2008
|
00:00
Europe/Amsterdam

AG en AI betrekken nieuwbouw kantoorvilla in Utrecht

De Vereniging Actuarieel Genootschap en Stichting Actuarieel Instituut (AG & AI) hebben circa 1.000 m² kantoorruimte alsmede 18 parkeerplaatsen in een nieuwbouw kantoorvilla aangehuurd van een private verhuurder in het Utrechtse Papendorp.

De AG is de Nederlandse beroepsvereniging van actuarissen en het AI het bijbehorende opleidingsinstituut. Het gebouw is gelegen aan de Groenewoudsedijk 80 te Papendorp, de nieuwste kantoorlocatie van Utrecht in het stadsdeel Leidsche Rijn. Het moderne en zeer representatieve kantoorpand fungeert voor de actuariële beroepsgroep als platform en centraal ontmoetingscentrum.

Als adviseur van de verhuurder, een private eigenaar, trad Waltmann Bedrijfshuisvesting op. Voor huurder AG & AI traden CB Richard Ellis en Rietmeijer Huisvestingsadviseurs gezamenlijk op. Daarnaast is Rietmeijer verantwoordelijk voor het interieurontwerp en het projectmanagement. De zeer moderne buitenzijde van de kantoorvilla is in het interieur doorvertaald in een open en transparante werkomgeving.