Rotterdam,
25
mei
2020
|
15:18
Europe/Amsterdam

Albert Heijn opent stadswinkel in The Corner Rotterdam

Albert Heijn opent een nieuwe stadswinkel van ca. 825 m² aan de Karel Doormanstraat 398 te Rotterdam in gebouw The Corner. De supermarkt sloot recent een langjarige huurovereenkomst af met de eigenaar van het pand. Hiermee is het gebouw in het centrum van Rotterdam volledig verhuurd.

De Albert Heijn krijgt een stadswinkelconcept met een focus op versproducten en zal naar verwachting in juni openen. Ten behoeve van de komst van Albert Heijn is de gevelentree volledig gerenoveerd. Deze renovatie en de invulling van het pand zorgen voor meer levendigheid aan de Karel Doormanstraat.

De verhuurder werd in deze transactie geadviseerd door CBRE, in collegiale samenwerking met JLL.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.