22
januari
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Albert Hoogland nieuwe voorzitter NRW

Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van NRW op 21 januari 2014 is de heer drs. Albert Hoogland MRE, Executive director Shopping Centre Management Nederland & EMEA bij CBRE, benoemd tot voorzitter van het Bestuur van NRW.

Hij volgt hiermee mr. Bart Kuil, directeur New Babylon Den Haag op die dit jaar aftrad wegens het verstrijken van de bestuurstermijn. Dit jaar trad ook af uit het Bestuur van NRW mevrouw drs. Françoise Dechesne, directeur MAB Development Nederland. Uit de Raad van Toezicht van NRW traden af de heren Paul Bringmann, directeur La Place en Richard Dallinga, directeur HB Capital, wegens het verstrijken van de bestuurstermijn.

Mevrouw Françoise Dechesne was sinds 2009 lid van het Bestuur van NRW. De heren Paul Bringmann en Richard Dallinga waren sinds 2010 lid van de Raad van Toezicht van NRW.

Toegetreden tot het Bestuur is naast de heer Albert Hoogland ook de heer Maarten van Lit, directeur LMBS retail. Toegetreden tot de Raad van Toezicht zijn mevrouw drs. Hildegard Assies, directeur UrbanRetail en de heer drs. Jaco Meuwissen MRE, directeur/aandeelhouder 3W New Development.

De nieuwe samenstelling van Bestuur en Raad van Toezicht is hiermee als volgt:

Bestuur
Albert Hoogland, voorzitter Executive director Shopping Centre Management Nederland & EMEA bij CBRE
René Vierkant, penningmeester directeur Retail Investments Syntrus Achmea
Caroline Kievit – Droste, COO Corio Nederland
Maarten van Lit, directeur LMBS retail

Raad van Toezicht
Hildegard Assies, directeur UrbanRetail
Jaco Meuwissen, directeur/aandeelhouder 3W New Development
Frank Quix, directeur Q&A
Marcel Reinartz, directeur RMA
Eddy Smit, directeur MVGM
John Vos, adjunct-directeur Vastgoed Blokker Holding

De samenstelling is hiermee een goede weerspiegeling van de achterban van NRW met ruim 500 leden uit meer dan 200 bedrijven en instellingen uit de disciplines vastgoed, retail, overheid en consultancy.