Amsterdam,
17
januari
2020
|
09:52
Europe/Amsterdam

Allbirds opent flagship store in de 9 straatjes

Het Amerikaanse schoenenlabel Allbirds opent een flagshipstore aan de Hartenstraat 15 in Amsterdam. Het is de eerste Nederlandse winkel van het merk, dat eerder al shops opende in New York, Londen, Berlijn en Bejing.

Allbirds maakt wasbare schoenen, gemaakt van speciale wollen stof die werd ontwikkeld door oprichters Tim Brown en Joey Zwillinger. Het merk gaat het pand in de 9 straatjes langjarig huren van verhuurder Blackstone. Het gaat om winkelruimte op de begane grond, inclusief mezzanine en een kelder voor opslag. De winkel zal volledig vernieuwd worden volgens het eigen concept van Allbirds.

B&O Retail en Brickstone Retail vertegenwoordigden verhuurder Blackstone bij deze transactie. Allbirds werd geadviseerd door CBRE.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.