Den Haag,
22
augustus
2019
|
12:10
Europe/Amsterdam

Ambassades Zweden en Israël huren aan Johan de Wittlaan 7

De ambassade van Zweden en de ambassade van Israël hebben ieder een huurovereenkomst gesloten voor kantoorruimte aan de Johan de Wittlaan 3-7 in Den Haag. Zij huren respectievelijk circa 700 m² en 1.150 m².

Johan de Wittlaan 3-7 is centraal gelegen in de internationale zone van Den Haag. Het kantorencomplex bestaat in totaal uit circa 14.000 m² kantoorruimte verdeeld over 3 bouwdelen en wordt momenteel gerenoveerd. Naast de komst van de nieuwe huurders is er nog ruimte vrij in het kantorencomplex. Johan de Wittlaan 5 (ca. 3.800 m²) is beschikbaar als multi-tenant gebouw en Johan de Wittlaan 3 (ca. 6.200 m²) is nog beschikbaar voor een single tenant.

CBRE trad bij beide transacties op als adviseur van de verhuurder.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.