Den Haag,
22
augustus
2019
|
12:10
Europe/Amsterdam

Ambassades Zweden en Israël huren aan Johan de Wittlaan 7

De ambassade van Zweden en de ambassade van Israël hebben ieder een huurovereenkomst gesloten voor kantoorruimte aan de Johan de Wittlaan 3-7 in Den Haag. Zij huren respectievelijk circa 700 m² en 1.150 m².

Johan de Wittlaan 3-7 is centraal gelegen in de internationale zone van Den Haag. Het kantorencomplex bestaat in totaal uit circa 14.000 m² kantoorruimte verdeeld over 3 bouwdelen en wordt momenteel gerenoveerd. Naast de komst van de nieuwe huurders is er nog ruimte vrij in het kantorencomplex. Johan de Wittlaan 5 (ca. 3.800 m²) is beschikbaar als multi-tenant gebouw en Johan de Wittlaan 3 (ca. 6.200 m²) is nog beschikbaar voor een single tenant.

CBRE trad bij beide transacties op als adviseur van de verhuurder.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.