Amsterdam,
30
januari
2017
|
15:35
Europe/Amsterdam

Amsterdam en Utrecht krijgen nieuwe vestigingen Bolia

De Deense meubelketen Bolia heeft aangekondigd twee nieuwe vestigingen te openen in Amsterdam en Utrecht. Naast een vestiging aan de Amsterdamse Utrechtsestraat – sinds januari 2016 operationeel – huurt Bolia per 1 maart 2017 aan de Raadhuisstraat 55. Hiervoor werd met een particuliere verhuurder een langjarig huurcontract afgesloten voor circa 378 m² winkelruimte op de begane grond. De verhuurder werd geadviseerd door Peters OG.

In Utrecht is Bolia neergestreken aan het Oudkerkhof 25. De retailer tekende een langjarig huurcontract voor in totaal circa 410 m² met een particuliere verhuurder. De verhuurder werd geadviseerd door Van Rossum Makelaars.

Bolia is een innovatieve, Deense meubelketen met eigen winkels en een geïntegreerde webwinkel. Hiervoor heeft de organisatie een ruim assortiment meubels en lifestyleproducten ontwikkeld. Het designteam bestaat uit meer dan 50 talentvolle designers die de nadruk leggen op kwaliteit, vormgeving en eerlijke materialen. Bolia heeft winkels in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Duitsland en Nederland. In ons land zijn er nu drie winkels van de keten.

CBRE trad tijdens beide transacties op als vastgoedadviseur van Bolia.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.