Amsterdam,
20
februari
2020
|
15:44
Europe/Amsterdam

Amsterdamse high street portefeuille verkocht aan Metroprop

Tristan Capital Partners en Timeless Investments hebben in Amsterdam drie panden verkocht aan Metroprop B.V. Het betreft prominente retail-locaties aan de Kalverstraat, Rokin en Damrak. De winkelruimtes aan het Damrak en Rokin zijn langjarig verhuurd aan Albert Heijn To Go, de winkelruimte aan de Kalverstraat is verhuurd aan Jamin. De totale portefeuille bestaat uit circa 720 m2 winkelruimte, circa 580 m2 kantoorruimte en vier hoogwaardige appartementen.

Tristan Capital Partners en Timeless Investments werden in deze transactie commercieel en technisch bijgestaan door vastgoedadviseurs CBRE en Brickstone Retail, en juridisch door Houthoff. De kopende partij Metroprop B.V. werd commercieel geadviseerd door Cushman & Wakefield en juridisch door Simmons & Simmons.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.