Eindhoven,
27
januari
2021
|
12:38
Europe/Amsterdam

Angelo, Gordon & Co en Stadium Capital Partners breiden Newday Offices verder uit met nieuw vestiging in Den Bosch

De joint venture tussen Angelo, Gordon & Co en Stadium Capital Partners breidt haar portefeuille Newday Offices, met high service kantoorconcept, verder uit met de aankoop van kantoorobject in Den Bosch.

Newday Offices, eigenaar en verhuurder van 14 high service kantoorvestigingen door heel Nederland, heeft recent het vastgoedobject, lokaalbekend als Magis, gelegen aan de Statenlaan 1 - 27 in Den Bosch aangekocht.

Het vastgoedobject in Den Bosch is zeer gunstig gelegen in het Paleiskwartier en heeft een oppervlakte van 5.770 m². Het betreft een volledig aan de overheid verhuurd kantoorobject, met onder en achter het object 66 parkeerplaatsen.

De totale portefeuille heeft een verhuurbare vloeroppervlakte van ca. 66.000 m² en betreft in totaal 14 vestigingen in Almere, Amersfoort, Amsterdam (4), Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Nieuwegein, Utrecht (2), Rotterdam en Zwolle. Newday Offices is een van de weinige eigenaar-exploitanten van high service offices in Nederland. Klanten kunnen kiezen tussen het huren van een of meerdere ingerichte werkplekken, een kantoor volledig op maat, vergaderruimtes en ook tussen huurovereenkomsten voor korte of langere periodes. Klanten en bezoekers voelen zich welkom door het ruime service aanbod. Met haar aantrekkelijke prijsstelling biedt Newday Offices een betaalbaar alternatief voor zowel grotere organisaties als lokale klanten.

CBRE heeft namens Buss Immobilienfonds de verkoop begeleidt. Daarnaast was CBRE als technisch adviseur betrokken namens verkoper. New Ground Law was als juridisch adviseur betrokken namens de verkoper.

Als juridisch adviseur was LOYENS & LOEFF N.V. betrokken namens kopers. Als technisch adviseur was Nivab Vastgoedadvies betrokken namens kopers.