Amsterdam,
30
september
2016
|
10:13
Europe/Amsterdam

Annexum verhuurt onderdeel voormalig Samsung-gebouw in Delft aan Fox-IT

Nederlands cybersecuritybedrijf Fox-IT huurt sinds kort een deel van het kantoorgebouw aan de Olof Palmestraat 10 in Delft. Fox-IT en beheerder Annexum namens verhuurder Saffierveste, sloten een langjarige huurovereenkomst voor circa 710 vierkante meter kantoorruimte en bijbehorende parkeerplaatsen. Op deze locatie in kantorengebied Delftse Hout (onderdeel van Delftse Poort Oost) was tot voor kort het hoofdkantoor van Samsung gevestigd.

Fox-IT is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Deze groei zal door de toenemende vraag naar hoogwaardige producten en diensten op het gebied van IT-security en de internationale expansiedrift van de organisatie alleen maar verder toenemen. Het bedrijf is daarom blij met uitbreiding van zijn kantoorruimte in het voormalig Samsung-gebouw, dat naast het Fox-IT-pand aan de Olof Palmestraat ligt.

Verhuurder Saffierveste werd tijdens deze overeenkomst geadviseerd door CBRE, in samenwerking met Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting BV.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.