17
augustus
2011
|
00:00
Europe/Amsterdam

ANT Trust & Corporate Services blijft op Zuidas

ANT Trust & Corporate Services heeft haar huurovereenkomst voor kantoorruimte in gebouw Viňoly aan het Gustav Mahlerplein 2 verlengd. Met eigenaar Credit Suisse werd getekend voor een langjarige verlenging van de 2.000 m² die ANT momenteel huurt, alsmede voor een uitbreiding van circa 500 m².

Het Viñoly gebouw of Mahler 4 Office Tower is één van de kantoorgebouwen in het Mahler 4 complex aan de Amsterdamse Zuidas. Het gebouw is ontworpen door en vernoemd naar het architectenbureau van Rafael Viñoly.

ANT Trust & Corporate Services is een zakelijke dienstverlener. ANT is al 115 jaar actief in de kapitaalmarkten en sinds 1956 ook optredend voor internationale bedrijven. ANT ondersteunt het beheer en de administratie van de activiteiten van die bedrijven vanuit diverse vestigingen in binnen- en buitenland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

Credit Suisse werd in deze transactie bijgestaan door Urban Properties. CB Richard Ellis trad op als adviseur van ANT Trust & Corporate Services en is eveneens als projectmanager aangesteld om de inrichting van de aanvullende vierkante meters die ANT huurt te realiseren.