London,
18
juli
2016
|
16:21
Europe/Amsterdam

Anthony Selman aangetrokken als head of investment properties CEE

Anthony Selman (MRICS), voorheen partner Capital Markets Centraal en Oost-Europa bij Cushman & Wakefield, is door CBRE aangetrokken als head of investment properties.

Anthony neemt per 1 september deze rol over van Gijs Klomp, die een nieuwe functie gaat invullen bij een opdrachtgever. Anthony heeft meer dan 14 jaar ervaring in de vastgoedmarkt, onder meer in Rusland, Latijns-Amerika en Polen. In Polen heeft hij een aantal significante transacties begeleid namens opdrachtgevers als Rockspring, CBRE Global Investors en Tristan Capital Partners. Hij zal zich binnen CBRE focussen op new business development in Centraal & Oost-Europa en de coordinatie van cross border transacties.

Anthony, die de Nederlandse nationaliteit heeft en een master heeft afgerond aan de Saint Louis universiteit in de Verenigde Staten, zal vanuit Praag gaan werken.  

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.