Amsterdam,
11
augustus
2022
|
10:10
Europe/Amsterdam

APF International verhuurt kantoorruimte Las Palmas

APF International heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met softwarebedrijf in de energiemarkt, EnergyZero B.V. voor de huur van ca. 806 m² v.v.o. kantoorruimte in multi-tenant kantoorgebouw Las Palmas op de Kop van Zuid in Rotterdam. Tevens neemt Coffeecompany intrek in het gebouw met 149 m² v.v.o. gehuurde horecaruimte op de begane grond.

Het iconische gebouw Las Palmas, gelegen aan de Wilhelminakade 300-336, is het voormalige werkplaatsengebouw van de Holland-Amerika Lijn en omvat in totaal circa 20.000 m² aan verhuurbaar vloeroppervlak. In het gebouw zijn onder andere het Nederlands Fotomuseum en restaurant Mood Rotterdam gehuisvest.

Met de komst van EnergyZero en Coffeecompany is het gebouw nagenoeg volledig verhuurd. Het herontwikkelde havengebied Kop van Zuid ontwikkelt zich zo verder als een mixed-use gebied met een grote diversiteit aan hoogwaardige woongelegenheden, kantoorgebouwen en horecavoorzieningen. 

Verhuurder werd bij beide transactie geadviseerd door CBRE, die het object collegiaal in verhuur heeft met Colliers. Coffeecompany werd geadviseerd door Colliers.

Voor de verhuur is momenteel nog 1.100 m² v.v.o. kantoorruimte op de tweede verdieping, met bijbehorende parkeerplaatsen, beschikbaar.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.