Amsterdam,
14
februari
2023
|
08:43
Europe/Amsterdam

Arjan van Eijk naar duurzaamheidsteam CBRE

Per 15 februari startte Arjan van Eijk als Associate Director gespecialiseerd in ESG & Sustainability bij CBRE. In deze positie gaat Van Eijk de strategische ESG-dienstverlening van CBRE verder mee uitbouwen. De komst van Van Eijk sluit aan bij de algehele groei van het duurzaamheidsteam.

Van Eijk komt over van Colliers waar hij verantwoordelijk was voor de afdeling Sustainability Services en zich richtte op ESG-strategieontwikkeling en -implementatie voor vastgoedeigenaren en -gebruikers. Zijn kennis rondom EU-Taxonomy en SFDR zet hij daarnaast in bij de EU-Taxonomy werkgroep van de Dutch Green Building Council (DGBC), die als doel heeft om een eenduidige marktinterpretatie van deze ingrijpende wetgeving te bieden. 

Tim Habraken, Director ESG & Sustainability bij CBRE: “Binnen CBRE zien wij de algehele noodzaak om de gebouwde omgeving te begeleiden in de veelzijdigheid van de verduurzamingsopgave. Onze ambitie is groot en met Arjan halen wij een ervaren collega in huis, waarmee wij onze ESG dienstverlening naar een volgend niveau gaan tillen.” 
 

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.

Gerelateerd nieuws

31
januari
2023
| 19:02 Europe/Amsterdam

Arnoud Bloemendaal is per 1 februari benoemd als hoofd Property Management bij CBRE. Tevens treedt hij toe tot het algemeen bestuur van de vastgoedadviseur.

Bloemendaal is al ruim 15

04
januari
2023
| 14:55 Europe/Amsterdam

Per 1 februari start Nick van den Engel als Associate Director gespecialiseerd in logistiek en industrieel (I&L) vastgoed bij CBRE Eindhoven. In deze positie gaat Van den Engel de positie van CBRE op het gebied van logistiek verder uitbouwen

14
oktober
2022
| 09:45 Europe/Amsterdam

Per 17 oktober wordt het MidCap team van CBRE uitgebreid met Sander Hoeke, hij zal als director het team gaan versterken. De afgelopen 12 jaar was Hoeke in verschillende taxatiefuncties werkzaam bij Cushman & Wakefield waarvan de

03
oktober
2022
| 09:00 Europe/Amsterdam

Per 3 oktober wordt het regioteam van CBRE in Noordoost Nederland uitgebreid met Michel Eijgelaar. Hij zal opereren vanuit Groningen en zich richten op verdere groei van de dienstverlening van CBRE in de drie meest noordelijke