Amsterdam,
04
maart
2022
|
11:09
Europe/Amsterdam

ASR Dutch Science Park Fund koopt kantoorgebouw in Delft

ASR Dutch Science Park Fund heeft een recent gerenoveerd en volledig verhuurd kantoorgebouw gekocht aan de Rotterdamseweg 380 in Delft. Het betreft een in 2021 gerenoveerd kantoorgebouw met een verhuurbare vloeroppervlakte van 5.029 m² en 124 parkeerplaatsen.

Het pand is gelegen naast de zuid-campus van de TU Delft. De omgeving is in transitie tot een hoogwaardige Science Campus door de centralisatie van de campus van de TU Delft en verschillende nieuwbouw ontwikkelingen. Met de aankoop versterkt ASR Dutch Science Park Fund haar positie in het gebied.

CBRE adviseerde de verkoper in deze transactie.

Boilerplate

Over CBRE
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2020). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.