Amsterdam,
01
mei
2017
|
11:58
Europe/Amsterdam

a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer koopt winkelcentrum ’t Hoge Veen in Den Haag

a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer koopt, namens het ASR Dutch Prime Retail Fund, winkelcentrum ’t Hoge Veen in Den Haag van CBRE Global Investors. Naast de supermarkten AH en Dirk van den Broek is er een sterke mix van lokale ondernemers en landelijke ketens zoals Etos, Zeeman, HEMA, Pearle, D-Reizen en Blokker.

Winkelcentrum ’t Hoge Veen is gelegen in het hart van Leidschenveen Den Haag, nabij het tram- en metrostation aan de Emmy Belinfantedreef / Jaap Hoekdreef. Het winkelcentrum omvat 35 winkels, maar ook een bibliotheek, kinderdagopvang en een orthodontist, heeft goede parkeerfaciliteiten en heeft een omvang van 11.700 m².

Edwin van de Woestijne, Fund Director ASR Dutch Prime Retail Fund: “Naast highstreet en supermarkten in de belangrijkste winkelsteden en gebieden in Nederland bevat onze portefeuille ook winkelcentra. Een deel daarvan is met name gericht op de dagelijkse boodschappen en gelegen in sterke en groeiende woongebieden. Dit winkelcentra-segment zorgt voor diversificatie binnen het winkelfonds en optimalisatie van het rendement. Winkelcentrum ’t Hoge Veen met een toekomstbestendige huurdersmix en demografisch interessante ligging is een uitstekende aanvulling in dit segment.”

a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer werd geadviseerd Cushman & Wakefield en juridisch ondersteund door DLA Piper. CBRE Global Investors werd geadviseerd door het beleggingsadvies team CBRE en juridisch ondersteund door Houthoff.

Dit persbericht is uitgebracht door a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer.