Amsterdam,
24
januari
2022
|
14:28
Europe/Amsterdam

AT Capital & EMRO Real Estate kopen kantoorgebouw in Rijnsweerd-Noord

AT Capital & EMRO Real Estate hebben het kantoorgebouw aan de Euclideslaan 101-149 te Utrecht verworven als toevoeging op een snel groeiende kantoren portefeuille.

Euclideslaan 101-149 is een kantoorgebouw van circa 3.095 m2 groot welke langjarig is verhuurd aan 6 verschillende huurders. Op het terrein bevinden zich tevens 75 parkeerplaatsen en het gebouw beschikt over energielabel A+.

Kantorenpark Rijnsweerd is al langere tijd in trek bij zowel beleggers als ontwikkelaars in verband met de strategische ligging tussen de binnenstad van Utrecht en het Utrechtse Science Park.

CBRE trad op namens de verkoper, een internationale investeerder. Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting en Pact Advocaten traden op namens de koper.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.