Amsterdam,
07
augustus
2017
|
13:47
Europe/Amsterdam

Audax huurt 2.040 m² kantoorruimte in Amsterdam

Audax Holding heeft een huurovereenkomst getekend voor circa 2.040 m² kantoorruimte in gebouw The Grey aan de Joop Geesinkweg 901 in Amsterdam. In het kantoor vestigt Audax de bedrijven Van Ditmar, uitgeverij Audax Publishing en het hoofdkantoor van Ako op twee ruime vloeren van in totaal 2.040 m². Audax huurt eveneens dertig parkeerplaatsen. Op de vloeren zal een nieuw werkplekconcept geïmplementeerd worden om zo te komen tot een dynamische werkomgeving. CBRE is verantwoordelijk voor het interieurdesign en projectmanagement van de nieuwe werkomgeving en bracht als adviseur van Audax eveneens de transactie tot stand.

The Grey ligt op een zichtlocatie direct aan de A10 op het traject tussen de S112 (Station Amstel/Diemen) en de kruising met de A2. In het gebouw zijn naast Audax huurders gevestigd als Regus en Cravt. Momenteel is nog 1.026 m² kantoorruimte beschikbaar. Audax, met vestigingen in Nederland en België, richt zich op het uitgeven, vermarkten, verspreiden en verkopen van printmedia en andere producten en diensten.

De verhuurder werd bij het tot stand komen van deze verhuurtransactie vertegenwoordigd door zijn asset manager BNP Paribas Real Estate. Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs trad op als verhurend makelaar.

Dit persbericht is uitgebracht door BNP Paribas Real Estate.