Amsterdam,
03
augustus
2022
|
10:07
Europe/Amsterdam

Ayca Dogan jurylid Frame Awards

Ayca Dogan, Head of design bij CBRE in Nederland, is geselecteerd als jurylid voor Frame Awards. Een meerkoppige jury vertegenwoordigt iedere maand de wereldwijde designindustrie op een zo inclusief en divers mogelijke manier met zowel een maandelijks winnaar als een winnaar van het jaar.

De Frame Awards zijn de eerste en enige prijzen ter wereld voor interieur- en productontwerp met een holistische benadering. Inzendingen worden beoordeeld door alle betrokkenen uit de sector: interieurontwerpers, architecten, retailmerken, horeca-aanbieders, culturele instellingen en opleiders. In totaal zijn er 37 awards onderverdeeld in Spatial, Executional en Product Awards die het hele spectrum van interieurs en producten bestrijken, terwijl de Honorary Awards de mensen erachter eren.

Ayca Dogan

Dankzij de ervaring die ik heb opgedaan in zowel een traditionele architectenomgeving als in een corporate omgeving, ben ik zeer goed in staat om projecten in bredere zin te beoordelen. Naast relevante kennis beschik ik ook over enthousiasme, liefde voor het vak en de drive om een inspirerend jurylid te zijn.

Ayca Dogan
Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.