Amsterdam,
19
april
2016
|
16:02
Europe/Amsterdam

Azzurro Due vestigt zich op Amsterdamse Van Baerlestraat

Azzurro Due opent naar verwachting half juli een vestiging op de Van Baerlestraat 3 in Amsterdam.

Met een particuliere belegger is een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor circa 285 m² winkelruimte verdeeld over de begane grond en het souterrain. Azzurro Fashion Group heeft nog drie winkels in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat: Azzurro, Azzurro Kids, en Four - een conceptstore met mannenmode.

De Van Baerlestraat is een straat in het Museumdistrict in Amsterdam-Zuid, tussen de Vondelbrug en het Roelof Hartplein. Dit gebied kenmerkt zich door de aanwezigheid van diverse high end retailers, horecagelegenheden en iconische gebouwen als het Stedelijk Museum en Het Concertgebouw.

CBRE trad op als vastgoedadviseur van de verhuurder.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.