Amsterdam,
19
mei
2015
|
09:00
Europe/Amsterdam

BCD Travel huurt in Rozet Centre te Arnhem

Rozet Centre

BCD Travel Nederland B.V., marktleider in zakenreismanagement in de Benelux, huurt 477 m² kantoorruimte in Het Rozet Centre. Dit kantoorgebouw is gelegen aan de Vossenstraat 6 in Arnhem. Verhuurder is Merin B.V. Onderdeel van het contract zijn ook 15 parkeerplaatsen in de parkeergarage van het gebouw.

Het Rozet Centre is een multi-tenant gebouw dat begin jaren ’80 is gebouwd en in 2014 gerenoveerd. Het gebouw beschikt over een receptie en een business café. Het Rozet Centre ligt in het centrum van Arnhem, dichtbij het centraal station, winkels, hotels en diverse horecagelegenheden.

CBRE adviseerde BCD Travel Nederland B.V. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem trad bij deze transactie op namens Merin B.V.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.