Zwolle,
29
april
2019
|
17:45
Europe/Amsterdam

BCN opent nieuwe locatie in Zwolle

Dutch Mobility Office fund van ASR real estate, de eigenaar van het gebouw ’Schellepoort’ in Zwolle, verwelkomt BCN als nieuwe huurder. BCN heeft een huurovereenkomst gesloten voor 2.825 m² kantoorruimte. ProRail besloot ook langer in ‘Schellepoort’ gevestigd te blijven, maar zal door efficiëntere inrichting minder vierkante meters nodig hebben. Het gebouw is daarmee weer volledig langjarig verhuurd.

De kantoorruimten zullen grondig worden verbouwd om aan te sluiten bij het programma van eisen van BCN en het nieuwe werkplekconcept van ProRail. De entree zal daarbij ook volledig worden aangepast en er zal een duurzaamheidslag gemaakt worden door onder andere energiezuinige verlichting toe te passen. BCN zal de locatie inrichten als multifunctionele ruimte van topkwaliteit met alle state-of-the-art techniek en catering. Hier zullen onder andere cursussen, trainingen en bijeenkomsten worden gehouden. Voor de verbouwing zal ProRail zich tijdelijk huisvesten aan de Zuiderzeelaan 53 te Zwolle. Na de verbouwing nemen beide partijen het pand in gebruik.

Het gebouw is goed bereikbaar dankzij de ligging van het gebouw pal tegenover de zuidentree van het centraal station van Zwolle en de ondergelegen parkeergarage.

Bij het tot stand komen van deze transactie is BCN geadviseerd door JLL. Het Dutch Mobility Office fund van ASR real estate werd geadviseerd door CBRE.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.