Amsterdam,
02
mei
2016
|
14:46
Europe/Amsterdam

Beddenreus kiest voor nieuwbouw Bossche Boulevard

Een fonds beheerd door Rockspring heeft met Beddenreus een nieuwe, langjarige huurovereenkomst afgesloten voor winkelruimte in de nieuwbouw van de Bossche WoonBoulevard. Het gaat om circa 935 m² aan de Goudsmitstraat 11 in Den Bosch.

De Bossche Boulevard, een bekend fenomeen in Den Bosch, is sinds 2011 ondergebracht in het fonds PanEuropean Property. Hier vindt men de laatste trends in woonaccessoires en op het gebied van meubels, keukens, stoffering, doe het zelf, badkamers en slaapcomfort.Inmiddels is 10.000 m² nieuwbouw toegevoegd aan de al bestaande woonboulevard, die hiermee gegroeid is tot in totaal circa 50.000 m² winkelruimte. Met het afsluiten van de huurovereenkomst met de Beddenreus is de nieuwbouw volledig verhuurd. In het bestaande gedeelte is nog één winkel unit van circa 800 m² beschikbaar.

CBRE trad op als adviseur van verhuurder Rockspring.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.