Amsterdam,
22
november
2022
|
09:00
Europe/Amsterdam

Being en COD verhuren 1.300 m² in Max & Moore-complex in Amsterdam-Noord

Being en COD hebben een huurovereenkomst met Team V Architectuur gesloten voor het multi-tenant kantorencomplex Max & Moore aan de Asterweg 15 in Amsterdam-Noord. Het Amsterdamse architectenbureau huurt circa 1.300 m² op de begane grond en eerste verdieping van het gebouw Max.

Team V heeft een brede ervaring in het ontwerpen van grote, complexe gebouwen. Vanuit een integrale ontwerpstrategie selecteert het architectenbureau voor elk project zorgvuldig de juiste samenwerkingspartners. Hun vernieuwende en innovatieve werkwijze sluit naadloos aan bij de toekomstgerichte werkomgeving die Max & Moore biedt. Begin 2023 zal Team V haar intrek nemen in het nieuwe kantoor; een visitekaartje voor Team V en een prachtige invulling voor Max & Moore.

Max & Moore ligt op een centrale locatie aan de noordwestkant van het IJ, tussen filmmuseum EYE en het NDSM-terrein. Mei Architects and Planners ontwierp de twee werkgebouwen, die onderling zijn verbonden door een groene pergola-brug en gedeelde ontmoetingsplekken. Max & Moore zet in op een gezonde en natuurinclusieve werkomgeving, waarbij duurzaamheid een hoge prioriteit heeft. Het kantorencomplex is voorzien van de laatste innovaties op het gebied van ventilatie en luchtbehandeling. Groene buitenruimtes, dakterrassen en dubbelhoge wintertuinen verbinden de gebouwen met de stad en natuur.

Andere huurders Max & Moore zijn &Klevering, Rapid Circle, Textkernel en BKVV. In gebouw Max is nog ca. 1.500 m² beschikbaar en in gebouw Moore nog ca. 1.000 m². Team V Architectuur werd gedurende het proces geadviseerd door Huurdersland. CBRE heeft de verhuurders geadviseerd. CBRE en NL Real Estate zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verhuur van Max & Moore.

Max & Moore is eigendom van een fonds beheerd door Amundi Immobilier en Sienna Investment Managers. Ontwikkelaars Being en COD verzorgen tot 2024 de verhuur. 

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.