Amsterdam,
23
augustus
2018
|
10:01
Europe/Amsterdam

BIS voegt kantoren samen in nieuw huurpand van 2.200 m²

BIS heeft een huurovereenkomst gesloten voor ruim 2.200 m² kantoorruimte aan de Pesetastraat 5 in Barendrecht, moederbedrijf Econocom Nederland heeft medeondertekend. Het bedrijf gaat hiermee van vijf panden naar één pand, groot en modern, waarbij beter samenwerken centraal staat.

De kantoorruimte van BIS is onder meer voorzien van een exclusieve entree en het bedrijf heeft ook de mogelijkheid een dakterras te realiseren. Daarnaast koos BIS voor de locatie en het kantoorgebouw vanwege de efficiënte kantoorvloeren, de hoeveelheid beschikbare parkeerplaatsen en de goede bereikbaarheid van het kantoor.

Het gehuurde is gesitueerd op de begane grond en de eerste en tweede verdieping van het gebouw. Bij de overeenkomst horen tevens 20 parkeerplaatsen aan de voorzijde van het kantoorgebouw en 60 parkeerplaatsen in de parkeergarage tegenover het kantoorgebouw.

BIS is marktleider op het gebied van samenwerken. Dit realiseert het bedrijf met een mix van competenties op het gebied van smart buildings & smart offices, IT & development, audiovisuele oplossingen, collaboration & videoconference, narrowcasting (digital signage) en interieurinrichting. BIS adviseert, realiseert, installeert, onderhoudt én beheert dynamische en complexe AV & ICT oplossingen, conference systemen en digital signage oplossingen in de zakelijke en institutionele markten. BIS heeft 220 mensen in dienst, verspreid over strategisch gelegen vestigingen in de Benelux en is onderdeel van de Econocom groep. Het nieuwe kantoor van BIS aan de Pesetastraat zal eveneens dienst doen als een showroom voor klanten en opdrachtgevers.

VdM Huisvestingszaken begeleidde de huurder bij de transactie. CBRE adviseerde verhuurder Rotterdam Vastgoedfonds I CV.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.