Den Haag,
21
oktober
2020
|
12:34
Europe/Amsterdam

Blue Tomato huurt 400 m² in Venestraat Den Haag

Skate, Surf & Streetwear-winkel Blue Tomato gaat langjarig ruim 400 m² huren op de Venestraat 50 in Den Haag van CBRE Global Investors. Het traject naar de huurovereenkomst liep in coronatijd, maar dat weerhield Blue Tomato er niet van om door te gaan met de uitbreidingsplannen en hun derde winkel te openen in Nederland.

De Venestraat ligt in het centrale winkelgebied van Den Haag, vlakbij de Spuistraat, de Grote Markstraat en de Passage. Het pand wordt volledig verbouwd en Blue Tomato zal de winkel vervolgens naar eigen wens afbouwen en inrichten. Naar verwachting wordt de winkel geopend in Q4 2020.

Skate, Surf & Streetwear

Blue Tomato verkoopt met name trendy artikelen en schoenen voor buitensporten zoals skiën, snowboarden, surfen en skaten. Het merk bestaat inmiddels zo’n 30 jaar en is online een van de grootste verkopers op het gebied van deze sporten. De winkel in Den Haag is de derde in Nederland, na Amsterdam en Utrecht.

Venestraat 50 is onderdeel van het CBRE Dutch Retail Fund, een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors. Blue Tomato werd in deze transactie geadviseerd door Kroese Paternotte. Verhuurder CBRE Global Investors werd geadviseerd door CBRE Retail Agency.