Amsterdam,
22
maart
2022
|
12:55
Europe/Amsterdam

BOLD verhuurt kantoorruimte aan CBRE Eindhoven

CBRE Eindhoven heeft een meerjarige huurovereenkomst gesloten met GRESB BOLD voor de huur van ca. 500 m2 kantoorruimte en ca. 200 m2 dakterras in kantoorgebouw BOLD op de kop van Strijp-S in Eindhoven. Medium november neemt het city kantoor intrek in het nieuwe kantoorgebouw.

Kantoorgebouw BOLD is een state-of-the-art ontwikkeling van ca. 9.700 m2 vlakbij het centrum en in het creatief hart van Eindhoven. Strijp-S is een voormalig fabrieksterrein van Philips en is de afgelopen jaren getransformeerd naar een multidisciplinair en internationaal gebied waar wonen, werken en ontspannen samenkomen. Met de verhuizing zet CBRE Eindhoven een volgende stap in de groeiambitie.

Eric Harmsen, Senior Director Eindhoven Office: ‘’De verhuizing volgt op een periode waarin we sterk zijn gegroeid. De komende periode zullen wij het concept en het design verder vorm geven waarbij wij ernaar zullen streven naast het terug laten komen van de Triple-Helix (de samenwerking tussen Ondernemers, Overheid en Onderwijs) tevens een nieuwe standaard qua concept en design neer te zetten. Met recht een kantoor voor de toekomst van CBRE Eindhoven maar ook voor de stad Eindhoven. Strijp-S en gebouw BOLD zijn daarmee de juiste plek en gebouw om onze ambities te beantwoorden en te realiseren”.

Het kantoorgebouw is een ontwikkeling van SDK, onderdeel van Volker en Wessel, en wordt in het eerste kwartaal van 2022 opgeleverd. Het design wordt ontwikkeld door King Kongs en CBRE. Medehuurders van het gebouw zijn BDO en SDK. Jamestown is Asset Manager.

Boilerplate

Over CBRE
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2020). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.