Eindhoven,
21
januari
2020
|
13:16
Europe/Amsterdam

Boston Scientific koopt bouwgrond van 17.680 m² in Kerkrade

Boston Scientific heeft 17.680 vierkante meter aan bouwgrond gekocht van Jindal Films. Het gaat om een kavel aan de Vestastraat 5 in Kerkrade. Het bedrijf wil de extra grond gebruiken om het huidige distributiecentrum uit te breiden en om parkeerplaatsen aan te leggen om zo verdere groei te kunnen faciliteren.

Boston Scientific is wereldwijd een van de grootste producenten van medische apparatuur en richt zich op minimaal invasieve geneeskunde. In Kerkrade is het European Centre of Operations gevestigd met een internationaal distributiecentrum, dat werk biedt aan bijna 650 mensen.

Boston Scientific werd in deze transactie geadviseerd door CBRE.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.