01
september
2011
|
00:00
Europe/Amsterdam

BOUWFONDS REIM VERKOOPT DC MIDDENWEG 37/37A IN MOERDIJK

Rotterdam/Moerdijk – 31 augustus – Bouwfonds REIM heeft recentelijk het aan de Middenweg 37/37A te Moerdijk gelegen logistieke distributiecentrum verkocht aan Peute Vastgoed Moerdijk B.V. Met deze verkoop heeft Bouwfonds REIM het eerste (en grootste) object uit Distrifonds I CV verkocht. Dit vastgoedfonds bestaat volledig uit bedrijfsmatig onroerend goed gelegen in het havengebied van Moerdijk. Ook de andere objecten in dit fonds worden verkocht.

Het distributiecentrum bestaat uit twee identieke units van in totaal circa 23.000 m² bedrijfsruimte, mezzanine en kantoorruimte. Het in 2000 gebouwde object is vanwege haar ligging naast de CCT Terminal een ideale locatie voor logistieke activiteiten.

Peute Vastgoed Moerdijk zal deze locatie op termijn gaan ontwikkelen voor de recycling activiteiten van de Peute Groep. Peute is een divisie van Dudok Groepsholding en is gevestigd in Dordrecht. De units zijn verhuurd aan de Lidl en respectievelijk JCL Logistics Benelux.

Distrifonds I CV is één van de twee logistieke vastgoedfondsen van Bouwfonds REIM. Bouwfonds REIM werd geadviseerd door CB Richard Ellis en DTZ Zadelhoff.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Roeland van den Berg (Industrial and Logistics).