23
oktober
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Bouwinvest contracteert nieuwe huurders voor WTC The Hague

Met ingang van 1 oktober 2013 heeft Bouwinvest namens Bouwinvest Dutch Institutional Office Fund N.V. diverse nieuwe huurders mogen verwelkomen in het WTC The Hague, het meest multifunctionele kantoorgebouw in het Haagse Beatrixkwartier.

Met de komst van AQ Services, Muntajat, GGZ Groep en Raffemet Commodities is ruim 750 m² kantoorruimte verhuurd.

AQ Services International B.V., gespecialiseerd in mystery shopping, onderzoek en analyses van diverse commerciële bedrijven, heeft wereldwijd 7 kantoren en werkt met ruim 55 medewerkers vanuit diverse continenten. AQ Services International werd tijdens deze transactie begeleid door Frisia Makelaars.
Raffemet Commodities B.V. verleent services op het gebied van logistiek, pricing en finance. De organisatie werd in 2013 opgericht door twee ervaren professionals uit de metaalindustrie, met als doel om op een vernieuwende en creatieve manier een dienstverlenende rol te spelen tussen producenten en afnemers in deze industrie. Muntajat is de dochteronderneming van, en verantwoordelijk voor de wereldwijde marketingactiviteiten van Qatar Chemical & Petrochemical Marketing and Distribution Company Q.J.S.C.

De belangen van Bouwinvest werden bij de totstandkoming van de huurovereenkomsten behartigd door CBRE, in collegiale samenwerking met Jones Lang LaSalle. Het gebouwbeheer van WTC The Hague is eveneens in handen van CBRE.