Amsterdam,
24
januari
2022
|
13:28
Europe/Amsterdam

Bouwinvest koopt 3 winkelunits van Orange Capital Partners in het kernwinkelgebied van Eindhoven

Het Bouwinvest Retail Fund heeft drie winkels gekocht van Orange Capital Partners (OCP), die gelegen zijn in het centrum van Eindhoven.

Twee winkelunits zijn gelegen aan de Demer, hetgeen de drukste winkelstraat is van Eindhoven. De units zijn verhuurd aan retailers Pieces en Bakker Bart. De derde winkelunit is gelegen aan de Marktstraat, verhuurd aan Cotton Club, die grenst aan één van de drukste horeca pleinen van Eindhoven. De oppervlakte van de winkels bedraagt in totaal circa 1.750 m².

Het verkochte was onderdeel van de portefeuille van Dela Vastgoed waar OCP sinds begin 2021 verantwoordelijk is voor het asset management. Bouwinvest breidt hiermee haar portfolio uit in het centrum van Eindhoven, waar Demer 20-22, 38 en 48 ook op naam staan van het Retail Fund.

De Koper werd commercieel geadviseerd door CBRE, juridisch bijgestaan door Loyens & Loeff en technisch door MtoBuild. Verkoper werd juridisch bijgestaan door Houthoff.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.