Amsterdam,
03
maart
2017
|
12:29
Europe/Amsterdam

Boy Henning versterkt taxatieteam CBRE

Boy Henning (29) heeft de overstap gemaakt naar CBRE. Per 1 maart is de gecertificeerd regio-specialist bedrijfsmatig vastgoed en woning(portefeuilles) gestart als Senior Consultant binnen het Valuation Advisory team. In deze rol richt hij zich samen met een team van experts op de uitbreiding van vastgoedwaarderingen en –advies aan eigenaren van vastgoed in onder andere de regio Den Haag.

Henning is afkomstig van Cushman & Wakefield (voormalig DTZ Zadelhoff). Hij was hier in zijn laatste rol als Consultant Valuation Advisory Services verantwoordelijk voor het gehele taxatieproces van opdrachten in Den Haag en omstreken. Hij is daarnaast ook lid geweest van het Taxatie Comité en actief als mentor van trainees.

Willem Rodermond, Senior Director Valuation Advisory
Wij zijn erg blij met de komst van Boy. Naast zijn waarderingskwaliteiten voegt hij ook zijn netwerk, kennis en ervaring toe uit met name de regio Den Haag. Dit is waardevol voor alle nationale en internationale organisaties waarvoor wij taxeren en een mooie aanvulling op de expertise en werkwijze van ons taxatieteam.
Willem Rodermond, Senior Director Valuation Advisory

CBRE Valuation Advisory voert taxatie- en adviesopdrachten uit voor uiteenlopende nationale en internationale organisaties, waaronder banken, (beursgenoteerde) fondsen, institutionele beleggers en multinationals.

 

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.