Amsterdam,
20
maart
2017
|
09:40
Europe/Amsterdam

Braziliaanse Zinzane opent eerste Europese vestiging in Amsterdamse Kalverstraat

Het Braziliaanse label Zinzane heeft zich voor het eerst in Europa gevestigd, in de Kalverstraat in Amsterdam. Na het succes in Brazilië, waar het merk bijna 100 winkels heeft, fungeert deze vestiging als try-out voor mogelijke expansie in Europa.

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer sloot namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een tijdelijk contract af voor circa 85 m² winkelruimte op de begane grond, circa 80 m² op de verdieping en circa 65 m² in het souterrain van de Kalverstraat 55. De verhuurder werd bijgestaan door Engelvast Retail Property Advice. CBRE adviseerde huurder Zinzane.

Het ‘fast fashion-label’ Zinzane vindt haar oorsprong in 2002, in het charmante en bekende Babilônia Feira Hype, in de stad Rio de Janeiro. De verschillende, kleurrijke prints vielen zeer in de smaak bij de vrouwelijke bevolking van het Latijns Amerikaanse land en het aantal winkels groeide in relatief korte tijd uit naar bijna 100 vestigingen. Sinds kort beschikt Zinzane ook over een mannen- en kinderkledinglijn.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.