Amsterdam,
10
oktober
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Breeam-certificaat voor Heuvel Galerie in Eindhoven

Op de Expo Real mocht CBRE Global Investors twee Breeam-NL In-Use-certificaten in ontvangst nemen, uit handen van Dutch Green Building Council voorzitter Jaap Gillis.

De Heuvel Galerie in Eindhoven en het Beursplein (de Koopgoot) in Rotterdam zijn beide beloond met een Very Good-waardering (drie sterren) voor de categorieën Asset (gebouweigenschappen) en Beheer.

De Heuvel Galerie is een centrum met daarin diverse functies, met meer dan 25.000 m2 aan winkels, het muziekgebouw, Holland Casino en ongeveer 1200 parkeerplaatsen, gesitueerd in het centrum van Eindhoven. In het winkelcentrum bevinden zich vestigingen van internationale ketens zoals H&M en topmerken zoals Hugo Boss, McGregor, Bjorn Borg, MarcCain. Daarnaast zijn er vestigingen van lokale high-end winkeliers. In dit assessment is gefocust op de passage en de centrale voorzieningen als trappenhuizen, expeditieruimtes en gangen. De individuele winkels/gebruikers worden in dit assessment dus niet meegenomen. Het gebouw wordt beheerd door CBRE.