Utrecht,
19
december
2019
|
09:45
Europe/Amsterdam

Bridges Real Estate koopt 128 appartementen in Bilthoven

Bridges Real Estate, het vastgoedbedrijf van de familie Vermaat, heeft 128 appartementen gelegen aan de Spreeuwlaan en Kramsvogellaan in Bilthoven aangekocht. De appartementen zijn verdeeld over twee identieke complexen, die samen ca. 10.600 m² groot zijn. Beide complexen bestaan uit 8 verdiepingen en 64 appartementen van verschillende groottes: 51, 87 en 106 m².

Uitstekende voorzieningen en centrale ligging

Het centrum van Bilthoven en winkelomgeving De Kwinkelier liggen op loopafstand van de locatie. Bewoners hebben hier ruime keuze uit een divers aanbod van lokale en regionale winkels en horeca.

Bilthoven ligt in een groene omgeving in midden Nederland. Treinstation Bilthoven geeft een snelle verbinding met Utrecht en andere grote steden in de Randstad. Door de nabijheid van de A27 en A28 is de locatie ook met de auto goed bereikbaar.

Verduurzaming en renovatie

Bridges Real Estate ziet een kansrijke toekomst in de complexen, die daardoor een uitstekende toevoeging op de portefeuille zijn. “Wij hebben de ambitie om altijd waarde toe te voegen aan vastgoed. Op dit moment onderzoeken we de mogelijkheden om beide complexen te verduurzamen en te renoveren, bijvoorbeeld door het vernieuwen van gevels, wanden en centrale entrees,” aldus Paul Vermaat.

Bij de aankoop werd Bridges Real Estate commercieel bijgestaan door TW Real Estate. Verkoper van de complexen is een Nederlandse institutionele belegger en werd commercieel bijgestaan door CBRE Capital Markets. VBC Notarissen heeft de transactie juridisch begeleid.

Over Bridges Real Estate

Bridges Real Estate is het vastgoedvehikel van de familie Vermaat. Hoewel het in 2016 werd opgericht is de familie al decennialang actief in vastgoed. Bridges Real Estate werkt vanuit de visie dat vastgoed voor bewoners en bezoekers meer is dan een gebouw. “Het is een plek waar doelen worden gerealiseerd en dromen worden waargemaakt. Ons doel is om gewilde plekken te creëren en beheren, nu en in de toekomst”.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.