Amsterdam,
11
oktober
2022
|
08:43
Europe/Amsterdam

B&S Vastinvest verkoopt een van de eerste Houthavens kantoorgebouwen

Group Aaron en Dual Properties hebben samen met een groep investeerders het kantoorgebouw aan de Danzigerkade 19-21 te Amsterdam verworven ter uitbreiding van hun portefeuille in het havengebied.

Danzigerkade 19-21 is een kantoorgebouw uit 2007 van circa 2,900 m² dat nog tot eind januari 2027 volledig is verhuurd aan Hot Item. Op het terrein bevinden zich tevens 80 parkeerplekken en het gebouw beschikt over energielabel A.

Het gebouw is gelegen in het 'Houthavengebied' binnen de ring van Amsterdam. Dit is  een uitstekende kantoorlocatie nabij ‘t IJ, tussen het Theater Amsterdam en het Moxy hotel. Het gebied wordt gekenmerkt door een verscheidenheid aan creatieve bedrijven zoals Tommy Hilfiger Corporations, sterrenrestaurant Lars en Redbull.

Verkoper B&S Vastinvest B.V. werd in deze transactie geadviseerd door CBRE en juridisch bijgestaan door SBL Lawyers. DRS Makelaars trad op namens de kopers die tevens werden bijgestaan door BakerMcKenzie, RechtStaete en Leeuwenkamp Architecten.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.

Gerelateerd nieuws

15
april
2024
| 09:21 Europe/Amsterdam

Verhuurder Columbia Threadneedle heeft een langdurige huurovereenkomst afgesloten met nieuwe huurder Van Stapele Koekmakerij voor de huur van ca. 300 m² aan winkel- en kantoorruimte gelegen aan Rokin 17 in Amsterdam.

De

09
april
2024
| 10:00 Europe/Amsterdam

Een particuliere belegger heeft het winkelobject aan de Hoofdstraat 97 / Mariastraat 2 te Apeldoorn verworven.

Het verkochte betreft 2 winkels, waarvan 1 leeg, en 4 gesplitste bovenwoningen, waarvan 3 leeg. De

27
maart
2024
| 07:00 Europe/Amsterdam

Accountants- en advies firma Deloitte heeft de huurovereenkomst met verhuurder DEKA Immobilien Investment GmbH voor de huur van het flagship kantoor in The Edge in Amsterdam langjarig verlengd. Deloitte en DEKA zijn een nieuwe

19
februari
2024
| 09:00 Europe/Amsterdam

Logistieke dienstverlener Euro Nordic Logistics B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met M7 voor de huur van 1.972 m2 kantoorruimte in het kantorencomplex aan de Waalhaven Oostzijde 85 in Rotterdam. Het kantorencomplex is