Amsterdam,
23
december
2016
|
10:51
Europe/Amsterdam

B&S verlengt huurovereenkomsten DNV GL en Veritas Petroleum Services in Barendrecht

Det Norske Veritas BV (DNV GL) en Veritas Petroleum Services BV hebben hun huurovereenkomsten voor kantoor- en laboratoriumruimte aan de Zwolseweg 1 in Barendrecht langjarig verlengd. De huurverlengingen werden afgesloten met B&S Vastgoed Nederland NV, een fonds beheerd door Van Boom & Slettenhaar Fondsmanagement.

DNV GL huurt 3.200 m² kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen, Veritas Petroleum Services verlengt de huur voor 700 m² kantoorruimte, 1.380 m² laboratoriumruimte en bijbehorende parkeerplaatsen.

CBRE heeft de verlengingen namens de huurders begeleid en was eveneens verantwoordelijk voor het opstellen en afsluiten van een Service Level Agreement. De verhuurder werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff, sinds 15 november jl. onderdeel van de Cushman & Wakefield groep.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.